maanantai 19. syyskuuta 2011

Kuka olen, mistä tulen ja mitä teen?

Ajattelin esitellä teille itseni, jotta tiedätte kuka täällä päätteen päässä kirjoitteleen ja jakaa mielipiteitään. Kovin pitkästi en kumminkaan itsestäni jorise, koska uskon, että teitä mahtaa kiinnostaa enemmän ne asiapohjaiset tekstit. =)

Olen oikealta nimeltäni Kerttu, mutta nimimerkkini Metka tulee ystävättäreni tyttären ansiosta: hän on vääntänyt oikeasta sukunimestäni jotenkin ihmeen kaupalla nimen "Metka" ja näin sainkin päähäni tehdä itselleni siitä nimimerkin.

Tällä hetkellä vaikutan Tampereella ja vielä noin kuukausi sitten asuin Helsingissä, mutta muutto sieltä pois tuli aiheelliseksi vakituisen työpaikan perässä. Kotoisin olen Pohjois-Suomen perukoilta ja ikää löytyy 24-vuotta. Voisin mainita myös olevani neutraali persoona, joka rakastaa omissa oloissa häärimistä, kirjoittamista ja lukemista. Taiteellinen en sanoisi itseni olevan.

Virtuaalisesti ylläpidän piskuista ravitallia nimeltä Roihukylä, joka kumminkin tuntuu paisuvan kuin pullataikina: mitäpä kasvattajat ja tuojat kaupittelevat niin kivoja hevosia. Suomenhevosiin painottuvassa ravitallissa on mukana myös fiktiivinen avopuolisoni Fredrik, josta voi lukea meidän päiväkirjasta.

Mistä tämä blogi sitten kertoo?
Kukaan tuskin lukee kovin ahkerasti Roihiksen päikkyä, joten näin parhaaksi tämän viestiketjun saattelemana perustaa asiapohjaisen blogin, jossa jaan lukijoiden kanssa mielipiteitäni virtuaalimaailmasta sekä tuon välillä esille lempparitallejani- kuin hevosiakin. Unohtamattakaan pohdintoja esimerkiksi virtuaalisesta raviurheilusta tai muusta, mikä nyt ikinä mahtaakaan mietityttää.

Tästä blogista ei siis tule minkäänmoista tarinapainotteista palstaa saatika kokoelmaa Roihiksen elämästä: niitä käydään läpi siellä meidän päiväkirjassa, jota saa muuten vapaasti lukea ja vaikkapa kommentoida, enhän minä ole sitä mikään kieltämään. Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin älkääkä sitten säikähtäkö pdiempiä kirjoitustaukoja, jotka ovat aivan pelkästään oman väsymykseni tai töiden syytä. Sen sanon, että Muistioon olen kirjoitellut ideariihejäni, joita alan purkamaan samantien kun saan tämän julkistettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti